Despre noi

Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde. Voi ma veti chema si veti pleca; ma veti ruga si va voi asculta. Ma veti cauta si ma veti gasi, caci ma veti cauta cu toata inima.

Ieremia 29:11,13

Începem prin a explica numele bisericii noastre: cuvantul Agape vine de la expresia din limba greaca „agapao” (agape) înseamnă iubirea fără rezerve, totală şi necondiţionată.

În al doilea rand, biserica noastra se adreseaza studentilor si tinerilor care vor sa-L cunoasca pe Dumnezeu într-un mod real si personal, si care cauta raspuns la întrebarile si îndoielile lor în Scriptura. Studentii reprezinta viitorul si speranta unei tari, si o forta importanta în schimbarea mentalitatii si a moralei unei societati. Daca tinerii se întorc la Dumnezeu, impactul lor va fi cu atat mai mare asupra unei lumi unde dorinta de putere, concurenta si imoralitatea primeaza. Ca viitor profesori si ingineri, ei pot schimba fata acestei tari si pot conduce generatiile urmatoare la ascultare de Dumnezeu si la valori morale biblice. Aceasta este viziunea si speranta noastra.

Pentru aceasta, în biserica Agape se învata doar Cuvantul lui Dumnezeu, si toti cei care doresc pot fi ajutati prin studiul Bibliei sau prin diverse activitati de partasie sa-L cunoasca pe Domnul Isus Hristos si sa-si însuseasca adevarurile spirituale fundamentale pentru viata lor. Noi credem ca Dumnezeu este solutia la toate problemele noastre si ale tale. Dorim sincer sa întindem o mana de ajutor catre cei care sunt prea descurajati ca sa mai caute o solutie la problema lor, catre cei care sunt prea sceptici ca sa accepte raspunsuri facile, catre cei care sunt prea plictisiti pentru a li se vorbi despre un alt program religios care sa le schimbe viata, catre cei care au nevoie de un impuls ca sa o ia de la capat. Dar si sa lansam o provocare pentru cei care cred ca au toate raspunsurile, care poate critica si dispretuiesc – fanatismul – de a crede în adevarul Bibliei, pentru care barierele religioase sunt de netrecut iar intoleranta este un stil de viata. Vrem sa fim un semnal de trezire si pentru cei care dorm în nepasare, pentru cei care nu-si pun întrebari, nu au dileme si pentru care viata nu are secrete.

Si stiti de ce dorim acest lucru? Pentru ca Dumnezeu nu ne vrea acolo. Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. El vrea ca fiecare suflet sa fie mantuit prin credinta în Fiul Sau, Isus Hristos, sa cunoasca adevarul care sa-l elibereze de sistemul lumii în care traim si de ceea ce este rau în el însusi, pacatul. Acesta este mesajul pe care vrem sa-l transmitem prin intermediul acestui site si prin programul bisericii noastre. Suntem o biserica de tineri, si dorim ca cei care participa la programul nostru sa poata recunoaste cu deplina convingere ca Dumnezeu este în mijlocul nostru. Daca acest lucru nu se întampla, ne-am ratat menirea.

Indiferent din ce categorie faci parte, credem despre tine ca esti o fiinta unica si te respectam ca atare, si ca, mai mult decat orice, ai nevoie de Dumnezeu. Pe noi ne vei cunoaste pe parcurs. Nu suntem fara greseli, dar ne straduim si cu siguranta un lucru nu vei descoperi la noi oricat vei cauta: indiferenta. Pentru ca noua ne pasa – Dragostea lui Dumnezeu nu ne poate lasa indiferenti. Vrem sa-i ajutam pe tineri sa-L cunoasca pe Dumnezeu printr-o abordare directa si sincera a Bibliei, sa descopere un sens al vietii real si profund care sa-i motiveze sa perceapa viitorul plini de curaj si de speranta. Pentru ca daca exista un viitor si o speranta, acestea se afla în mainile lui Dumnezeu.

Top