Despre noi

Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. Voi mă veți chema și veți pleca; mă veți ruga și vă voi asculta. Mă veți căuta și mă veți găsi, căci mă veți căuta cu toată inima.

Ieremia 29:11,13

Începem prin a explica numele bisericii noastre, Agape, care vine din limba greacă „agapao”. Înseamnă iubire fără rezerve, totală şi necondiţionată. De fapt, o iubire pe care doar Dumnezeu e capabil să o ofere pe deplin!

Biserica noastră se adresează în principal studenților și tinerilor (de orice vârstă) care vor să-L cunoască pe Dumnezeu într-un mod real și personal. Celor care caută răspunsuri la întrebările și îndoielile lor cu privire la Scripturi. Studenții reprezintă viitorul și speranța unei țări, sunt o forță importantă în schimbarea mentalității și moralei unei societăți. Dacă ei se întorc la Dumnezeu, impactul lor va fi mare asupra unei lumi unde dorința de putere, mărire, concurența și imoralitatea primează. Ca viitori profesori, medici, avocați, ingineri sau orice altă profesie, ei vor schimba fața acestei țări și pot conduce generațiile următoare la ascultare de Dumnezeu și la valori morale sfinte! Acestea sunt speranța și viziunea noastră!

În biserica Agape se pune accentul pe Cuvântul lui Dumnezeu, și toți cei care doresc sunt încurajați prin studiul Bibliei sau diverse activități de părtașie să-L cunoască pe Domnul Iisus Hristos. Putem descoperi împreună Adevărul fundamental pentru viață. Credem că Dumnezeu este soluția la toate problemele omului. În fibra noastră lucrurile nu s-au schimbat de mii de ani, indiferent de progresul tehnologic, al științei sau civilizației, cu care ne-am obișnuit. Ne dorim sincer să întindem o mână către cei descurajați, către cei care sunt prea sofisticați ca să accepte răspunsuri facile, către cei care sunt prea plictisiți pentru a li se vorbi despre un alt program care să le schimbe viața, către cei care au nevoie de un fundament solid ca să pornească de la capăt!

Nu avem răspunsuri și soluții chiar la toate, dar știm prin ce treci, pentru că și noi am trecut pe acolo, și mai trecem încă prin dificultăți. Și nu îți imagina că avem o tehnică miraculoasă, care să rezolve toate problemele omenirii, le-am fi rezolvat de mult, dar credem că Dumnezeu vrea ca fiecare om să-L cunoască pe Iisus, așa cum a fost consemnat în Scripturi de către apostolii Săi! Fiindcă Iisus este minunat! Și este viu!

Lansăm și o provocare pentru cei care cred ei că au toate răspunsurile, care poate critică și disprețuiesc adevărul Bibliei, pentru care religia este de mult apusă în trecut și vremea creștinismului a trecut. Vrem să fim un semnal de trezire și pentru cei care dorm în nepăsare, pentru cei care nu-și mai pun întrebări, nu au dileme și pentru care viața nu mai are secrete.

De ce? Pentru că Dumnezeu ne vrea lângă el. Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. El vrea ca fiecare suflet să fie mântuit prin credința în Fiul Său, Iisus Hristos. Fiindcă și tu meriți să cunoști Adevărul care te eliberează! Acesta este mesajul pe scurt pe care sperăm să-l transmitem prin acest site, ca o invitație către tine. Te invităm așadar să vii măcar o dată și să vezi despre ce este vorba!

Credem că ești la fel de important ca orice om de pe acest pământ, dar și tu ai nevoie de Iisus! Nu suntem nici noi perfecți, mai lucrăm! Cu siguranță vei descoperi că împreună ne putem ajuta reciproc pe calea îngustă, dar frumoasă, bătătorită deja de Domnul Iisus.

Cu timpul, după ce vei descopri că Iisus e viu și nu doar un mit, te poti implica chiar tu să-i ajutăm pe tineri să-L cunoască pe Dumnezeu printr-o abordare sinceră a Bibliei, să descopere un sens al vieții și provocările care chiar contează!

Te așteptăm!

Top